Nu numai pentru turiști !
Țara Făgărașului este minunată. Și mai ales gustoasă. Dacă ești turist în Țara Făgărașului nu trebuie să ratezi întâlnirea cu rețetele lui Radu Anton Roman. Și ale socăcițelor din satele făgărășene.
Vă propun o reîntoarcere la universul copilăriei voastre, din bucătăria bunicilor. Rețetele lui Radu Anton Roman din Țara Făgărașului te duc acolo unde numai tu și bunica ta vă regăsiți, în colțul de bucătărie unde bunica te aștepta cu bunătățurile de pe lume, făcute numai pentru tine. Bucătăria Țării Făgărașului este o bucătărie gustoasă, frumoasă, plină de culori. Continui pe această cale munca lui Radu Anton Roman și de acolo de unde este acum și ne veghează, să știe că îl iubim și mergem mai departe.
-
Rețete și gusturi tradiționale
-
Condimente locale
-
Ce am asimilat și ce am dus mai departe
La fiecare curs ne alegem o bucătărie – din stânga sau dreapta Oltului, de pe Ardeal sau de sub munte.
-
Alegem un tip de antreuri , o zamă sau o mâncărică
-
O gătim și o mâncăm împreună
În funcție de timpul pe care vrei să îl petrecem împreună poți alegere ateliere de 2 ore, 2,5 ore sau 3 ore. Testăm , gustăm, preparăm.
Nivel 1 – 2 ore
Antreuri cu preparate locale – salate, zacuscă, pâine cu cartofi, brânzeturi.
Nivel 2 – 2,5 ore
Antreuri cu preparate locale – salate, zacuscă, pâine cu cartofi, brânzeturi.
Zamă sau fel principal
Nivel 2 – 3 ore
Antreuri cu preparate locale – salate, zacuscă, pâine cu cartofi, brânzeturi.
Zamă sau fel principal
Desert – o plăcintă cu mere sau brânză, orez cu lapte și dulceață de afine
Include apă, ceai, cafea, asociere de vinuri și tărie, rețete (email)
Instructor curs: Chef Adrian Neag
Durata: funcție de atelierul ales
Limba: română