Team Cooking

Ce vă propunem ?

Acest concept se adresează tuturor celor care doresc să organizeze :

  • Petreceri ale companiei
  • Evenimente special ale companiei
  • Întâlniri de team-building
  • Petreceri aniversare

Este o experiență care nu va fi uitată. Cu siguranță va dori a fi repetată ! Adaptăm meniurile convenite în funcție de client, folosim ingrediente și materie primă de la producători locai – în funcție de sezonalitate, vă asigurăm o atmosferă caldă de familie, povestim despre mâncare și rețete.

Cu siguranță echipa dumneavoastră va fi mai performantă în muncă după această experiență inedită și gustoasă ! Gătim împreună, mâncăm împreună, ne simțim bine împreună !

GĂTIM ÎMPREUNĂ

Un eveniment Team – Cooking tipic începe cu un welcome și un pahar de vin * ,  prezentarea Chef-ului și a meniului, urmată de partea de gătit (2/3 ore); în final, meniul pregătit va fi servit la mesele frumos aranjate de gazde.

Șorțurile BS vă sunt asigurate pe durata evenimentului, iar băuturile soft sunt incluse.

 

Meniu cu 3 Feluri – 3 ore (ZIUA)

Ora de inceput: de la 10:00

Tarife:

  • 1.200 RON tarif fix (până la 8 persoane)
  • 140 RON per persoană (9 la 14 persoane)

*Include băuturile soft. Vinuri + bere/alte bauturi disponibile la vânzare.

Durata de ședere poate fi prelungită și dupa încheierea evenimentului (3 ore), costul fiind de 200 RON/ora suplimentară.

 

Meniu cu 3 Feluri – 4 ore (SEARA)

Ora de inceput: de la 18:00

Tarife:

  • 1.600 RON tarif fix (până la 8 persoane)
  • 190 RON per persoană (9 la 14 persoane)

*Include băuturile soft. Vinuri + bere/alte bauturi disponibile la vânzare.

Durata de ședere poate fi prelungită și dupa încheierea evenimentului (4 ore), costul fiind de 200 RON/ora suplimentară.

VIN SI GUSTURI AROMATE

Începem cu un welcome, după care echipa va fi împărțită în două grupuri: unul va începe să gătească, pe când celălalt va participa la atelierul de vinuri (stabilite în avans în funcție de meniul ales). Dupa 1h și 30minute, grupurile se schimbă, trecând prin aceleași activități. În final, participanții servesc împreună cele pregătite la atelierul cooking, iar vinurile * de la degustare pot fi comandate în continuare pe parcursul serii.

 
Meniu cu 3 Feluri + Degustare 3 Vinuri – 4 ore (ZIUA sau SEARA) 

Ora de inceput: Ziua: de la ora 10:00-13:00 / Seara: de la ora 18:00

Tarife:

  • 250 RON per persoană (până la 8 persoane)
  • 230 RON per persoană (9 la 14 persoane)

* Băuturile soft incluse. Vinuri + bere/alte bauturi disponibile la vânzare, costul pentru fiecare oră suplimentară (dupa cele 4 ore): 200 RON/ora.

VINURI SI  BAUTURI

Barul oferă o selecție de vinuri din gama partenerului Crama Gârboiu și băuturi dintre cele mai bune. Băuturile răcoritoare pot fi pre-achiziționate sub formă de pachet sau comandate a la carte si adăugate facturii finale. Puteți să vă aduceți propriul vin, pentru o taxa de dop 15 lei/sticla. Taxa de dop se aplică doar vinului. Interzis a se aduce băuturi spirtoase. Serviciile unui somelier sunt disponibile la cerere.

REZERVARE SI PLATA

Avans: o rezervare pentru un eveniment corporate sau privat este confirmată numai după achitarea unui avans nerambursabil în valoare de 50% din totalul serviciilor selectate.

Plata finală: clientii vor primi factura finală (rest de plată) imediat după eveniment, iar plata acesteia se face cu card sau numerar.