Petreceri private

  • Sunteți mai mulți prieteni cărora le place să gătească împreună și nu aveți un loc destul de spațios. Studioul culinar CheftoGo este cel mai potrivit loc ! Meniul va fi pregătit si asamblat in fața invitaților de către Chef, fiind unul pe care îl personalizăm împreună cu clientul. Putem îndeplini (aproape) orice solicitare privind mâncarea, decorul, vesela, florile și muzica.
  • Aveți un eveniment – nuntă, botez, aniversări , petreceri – și vreți o mâncare neaoșă românească ? Grill-smokerul, ceaunele, rotisoarele, platourile tradiționale marca CheftoGo sunt cea mai bună alegere pentru tine ! Avem echipamente profesioniste pentru evenimente de până la 300 de persoane !
  • Petrecerea burlacilor / burlăcițelor – perfect pentru tine
  • Petrecerea de Crăciun sau Valentine”s Day – este cea mai indicate locație – intimă și cu Chef-ul numai pentru tine !
  • Conduci o firmă și vrei să îți recompensezi angajatul lunii ? Oferă-i o seară de neuitat alături de familia lui in Studioul Culinar CheftoGo ! Nimic mai simplu ca de mâine toți angajații tăi să își dorească să fie „Angajatul lunii”
  • Petrecerea privată este cel mai potrivit fel de a sărbători împlinirea unei vârste importante, un parteneriat de business de succes sau orice altă ocazie ce nu trebuie să treacă neobservată dar are nevoie de un cadru privat.
  • La cerere, putem să vă oferim minunate momente live de Jazz, blues & bossa nova.
  • Serviciul de private dining este potrivit pentru un numar de maxim 12 persoane.

Putem asigura catering pentru evenimentul tău. Folosim ingredientele cele mai bune din Țara Făgărașului și gătim doar pentru evenimentul tău.

Băuturile sunt disponibile sub forma de pachete open-bar  sau comandate de la barul casei (vei primi toate informatiile prin email).

Costul unei petreceri la noi este compus din tariful fix de închiriere al spațiului   ( în cazul în care vei alege locația noastră) + meniu + pachet băuturi (opțional)/alte servicii suplimentare. Vei primi toate detaliile prin email.

Avans: o rezervare pentru un eveniment privat sau corporate este confirmata numai după achitarea unui avans nerambursabil în valoare de 50% din totalul serviciilor selectate. Data solicitată nu va fi blocată în lipsa achitării avansului.

Plata finală: clientii vor primi factura finală (rest de plată) împreună cu consumația la bar (dacă este cazul) la finalul evenimentului, iar aceasta trebuie achitată pe loc cu card sau numerar.

Solicita o oferta personalizată !

Pentru și mai multe informații și recomandări personalizate, ne puteți scrie la cheftogo2020@gmail.com