Vă propun o reîntoarcere la universul copilăriei voastre, din bucătăria bunicilor. Rețetele lui Radu Anton Roman te duc acolo unde numai tu și bunica ta vă regăsiți, în colțul de bucătărie unde bunica te aștepta cu bunătățurile de pe lume, făcute numai pentru tine.
Bucătăria tradițională romănească este o bucătărie gustoasă, frumoasă, plină de culori. Continui pe această cale munca lui Radu Anton Roman și de acolo de unde este acum și ne veghează, să știe că îl iubim și mergem mai departe.
-
Rețete românești
-
Gusturi românești
-
Condimente românești
-
Ce am asimilat și ce am dus mai departe
La fiecare curs ne alegem o bucătărie regională – din Ardeal, Banat, Bucovina, Dobrogea, Muntenia, Oltenia, Maramureș sau altă regiune.
-
Alegem o zamă și o mâncărică specifică
-
O gătim și o mâncăm împreună
Include apă, ceai, cafea, asociere de vinuri, rețete.
Instructor curs: Chef Adrian Neag
Durata: 2h 30 minute
Limba: română