Învățăm să utilizăm la maximum ingredientele disponibile într-o bucătărie, reducând pierderile de materii prime şi crescând valoarea adăugată a preparatelor. Ingredientele folosite vor include o mare varietate de legume, brânzeturi, carne, peşte şi preparate marine, aluaturi, condimente, mirodenii, sosuri. Un accent important la acest curs va cădea pe tendinţa alimentaţiei sănătoase, ingredientele alese adaptându-se acestei nevoi ale clienţilor. Cursanţii vor urmări de asemenea ca platourile obţinute să fie cât mai atractive.
La acest curs se vor pregăti , ca exemplu , următoarele preparate:
-
Mousse de avocado cu somon fume
-
Millfoiles cu piure de legume și cașcaval
-
Bulgăraşi din roşii cherry
-
Tortuleţ de brânzeturi
-
Rafaelo cu brânză fină
-
Ruladă de brânzeturi cu trei arome
Include apă, ceai, cafea, propriile creatii take-away, rețete.
Instructor curs: (Chef & Owner )
Durata: 2ore 30min.
Limba: română