Antreuri

Învățăm să utilizăm la maximum ingredientele disponibile într-o bucătărie, reducând pierderile de materii prime şi crescând valoarea adăugată a preparatelor. Ingredientele folosite vor include o mare varietate de legume, brânzeturi, carne, peşte şi preparate marine, aluaturi, condimente, mirodenii, sosuri. Un accent important la acest curs va cădea pe tendinţa alimentaţiei sănătoase, ingredientele alese adaptându-se acestei nevoi ale clienţilor. Cursanţii vor urmări de asemenea ca platourile obţinute să fie cât mai atractive.

La acest curs se vor pregăti , ca exemplu , următoarele preparate:

  • Mousse de avocado cu somon fume

  • Millfoiles cu piure de legume și cașcaval

  • Bulgăraşi din roşii cherry

  • Tortuleţ de brânzeturi

  • Rafaelo cu brânză fină

  • Ruladă de brânzeturi cu trei arome

Include apă, ceai, cafea, propriile creatii take-away, rețete.

Instructor curs: (Chef & Owner )

Durata: 2ore 30min. 

Limba: română

Cumpara acest curs !