Curs de inițiere în bucătărie pentru pasionați, începători și pentru cei care vor să facă o carieră în gastronomie. Ce învățăm?
1.Organizarea și dotarea unei bucătării
2.Nutriție (invitat special)
3.Procese tehnologice (congelarea, refrigerarea, gătitul umed/uscat)
4.Materiile prime+auxiliare (origine vegetală și animală)
5.Tehnici de bază (pregătirea primară, utilizarea cuțitului și tipuri de tăieri, proceduri și procese)
6.Realizarea de preparate și semi-preparate de bază (reducții, sosuri, supe, feluri principale, deserturi)
7.Prevenirea accidentelor în bucătărie
Durata: 5 zile
Ora: 18-21:00
Preț: 600 ron/participant
Participanți : minim 6, maxim 10
Prețul include: suport de curs, carnețel, ingrediente, ustensile, șorț și toate cele necesare pentru cursul de gătit, băuturi (apă, cafea/ceai, pe toata durata cursului), voucher cadou 10% reducere pentru toate atelierele CheftoGo.
Pentru mai multe informații și recomandări ne puteti scrie la cheftogo2020@gmail.com