Ateliere de gătit

Atelier ceai și biscuiți

Atelier vin și ciocolată

Atelier de brânzeturi

La Pălincie

Atelier de paste

Atelier cu legume

Atelier cu pește și fructe de mare

Atelier cu carne roșie

Atelier cu ouă

Atelier cu carne de pasăre

Mic dejun într-un pahar – smoothie, muesli,sucuri

 

Atelier de tip A : cu grad de complexitate ridicată 200 lei/atelier – 700 lei/abonament 4 ateliere
Atelier de tip B : cu grad de complexitate medie 150 lei/atelier – 500 lei/abonament 4 ateliere
Atelier de tip C : cu grad de complexitate scăzută 100 lei/atelier – 300 lei/abonament 4 ateliere

 

Card CheftoGo – 3.000 lei/20 ateliere

 

Prețul include: ingrediente, ustensile, șorț și toate cele necesare pentru atelier, băuturi (apă, cafea/ceai, pe toată durata experienței), asocierea vinurilor potrivite (wine pairing), rețetele realizate în format electronic și printate pentru fiecare participant.

* Diferența de preț din cadrul aceluiași tip de atelier o reprezintă ingredientele folosite (trufe, hribi, mușchi de vită, foie gras, scoici St. Jacques, etc.). Prețul va fi afișat de fiecare dată împreună cu descrierea cursului.

**Abonamentele de 4 cursuri sunt valabile 3 luni de la data cumpărării, la orice categorie de preț. Titularul abonamentului poate rezerva  în acest interval cursul/cursurile preferate, în limita disponibilității locurilor. Abonamentele sunt transmisibile, însă nu permit participarea simultană a două sau mai multe persoane în baza aceluiași abonament.

***Cardul CheftoGo este valabil 1 an de la data cumpărării, la orice categorie de preț, cu prioritate la rezervare. Titularul abonamentului va beneficia de șorț CheftoGo personalizat cu numele lui și prioritatea rezervării. Cardul nu este transmisibil.

 

Viziteaza sectiunea – Ateliere – din magazinul nostru !