Poate vă intrebați de ce CheftoGo by Bucatele Socăciței ?

Nu știu alții cum sunt, dar eu când mă gândesc  la bucătăria cea frumoasă și plăcut mirositoare, mă cuprinde un dor de bunica mea. Din Dorohoiul Moldovei, de unde și acum îmi vin în minte plăcințelele  poale-n brâu, crap prăjit cu mămăligută, cozonac cu nucă multă, sărmăluțe în foi de viță și câte și mai câte. Din Șeitinul Banatului, de acolo de unde se trage arborele genealogic al Adinei, soția mea, cu pâine caldă și aburindă, cu carne friptă de porc și compot de gutui și prune, cu eclere, cu plăcintă-ntinsă și coardă grosă cu mac sau nucă, găluște tăuțești, gomboți cu prune, zamă de părădaică.

Poate vă intrebați de ce CheftoGo by Bucatele Socăciței ?

Acest proiect a început în anul 2018, când Cosmin Neag, fiul meu, s-a gândit să îmi facă o surpriză și a gândit un concept pentru mine. Plecând de la ideea Coffee to Go, a găsit acest concept menit să îți aducă bucătarul pentru tine : acasă, într-un eveniment în locația ta sau în studioul culinar al lui Chef Adrian Neag.

Pentru orice și oricine există o bucătărie, un laborator în care se pregătesc, se gătesc și se aranjează pe o farfurie toate proiectele noastre de viață. Experiențe de familie, proiecte profesionale, rețete de mâncăruri îndrăgite de prieteni, toate se coc în bucătăria lor. Tocmai de aceea, peste tot în acest site veți găsi experiențe culinare interesante pentru copii, pentru mămici, pentru turiștii care vizitează Țara Făgărașului, pentru echipe și firme, pentru evenimentele tale private.

Aducem oamenii împreună ! Ne punem șorțurile, ne apucăm de treabă și gătim împreună. Pentru gusturi noi sau vechi, pentru experiențe gustoase. Învățăm să gătim împreună, sudăm echipe și dezvoltăm pasiuni gastronomice noi ! Copiii învață să gătească sănătos !

Conceptul CheftoGo este dezvoltat de către S.C. Bucatele Socăciței S.R.L. si este marcă înregistrată la O.S.I.M.

De unde socăciță ? Simplu. În Transilvania, bucătăresei satului, cea care gătește la nunți, botezuri, cumetrii, parastase și pomenile satului , I se spune socăciță ! Și noi venim cu bucatele și gusturile socăciței la voi pe masa ! Mâncarea gustoasă face viața frumoasă !

La bună vedere !